Blixtvisit till Asien – med nya Felix Asia Bowls!

February 7, 2018

Mycket grönsaker, finaste råvaror och genuina asiatiska smaker präglar våra goda och smakrika rätter från olika regioner i Asien. Alla lika goda som om du gjort dem hemma i ditt kök! Ät med extra gott samvete, förpackningen är tillverkad av 70 % återvunnet material. Prova och du är i Asien på nolltid!

Felix Asia Bowls finns i tre goda smaker:

Tikka Masala Bowl – Vår variant av indiska grytan Tikka Masala ger dig en härlig smakkombination av len kokosmjölk och kryddblandningen tikka masala med koriander, cayennepeppar, chili, spiskummin och ingefära. Vitt basmatiris och rött råris gör grytan extra matig tillsammans med krispiga grönsaker som paprika och haricot verts.
Red Curry Bowl – En thailändsk klassiker! Grytan som baseras på röd currypasta och kokosmjölk, med rött råris och vitt jasminris. Förutom smaksensationen från älskade thailändska kryddor som limeblad, thaibasilika, ingefära, chili, fisksås, citrongräs och koriander, har vi adderat fräscha krispiga grönsaker som savoykål och bambuskott.
Chicken Ramen Bowl – Ramen är samlingsnamnet för japanska matiga nudelsoppor, där kärleken och den rika smaken sitter i buljongen. Vår ramen är baserad på en smakrik buljong, omsorgsfullt lagad med miso, ingefära, vitlök och lime. Ramensoppan fulländas av tunna nudlar, kyckling och fräscha, krispiga grönsaker!