Thai Röd Curry Grytbas

Tillagning

Tillagning (ca 4 portioner)
1. Stek strimlad kycklingfilé, ca 400 g, gyllenbrun i lite smör eller olja.
2. Tillsätt en burk Thai Röd curry grytbas till den stekta kycklingen.
3. Låt sjuda på svag värme under omrörning, ca 3-5 minuter.
Servera med ris eller nudlar!

Näringsvärde

100 g 1 portion, 123 g
Energi, kJ 480 600
Energi, kcal 120 140
Protein, g 1,5 1,9
Kolhydrater, g 8,3 10
Varav sockerarter, g 2,6 3,2
Fett, g 8,5 10
Varav mättat, g 6,8 8,3
Motsvarar som salt, g 1,5 1,8

Innehåll

Kokosmjölk 73%, lök, fisksås (ANSJOVISEXTRAKT, salt, socker), röd currypasta (vitlök, chili, citrongräs, salt, lök, thai chili, galanga, limeblad, fänkål, koriander), modifierad potatisstärkelse, vitlök, ingefära, socker, rapsolja, naturlig arom (bl.a. kyckling, citrongräs, koriander), limejuice, kryddor (bl.a. chilipeppar, koriander, kaffir lime, kanel, spiskummin), MJÖLKPROTEIN, kokosmjölkspulver, salt, färgämne paprikaextrakt.