Norsk Fisksoppa

Felix Norsk Fisksoppa är en krämig och smakrik soppa gjord på färsk grädde, dill och vitt vin. Toppad med MSC-märkt torsk och massor av krispiga rotfrukter. Passar bra som en lätt lunch på jobbet eller som snabb middag. Tillagad i Eslöv i hjärtat av Skåne. Smaklig måltid!

Tillagning

Tillagning i mikrovågsugn 750 W, från fryst: 1. Stick några hål i plastfolien.
2. Värm soppan i 3,5 minuter. 3. Tag bort plastfolien och rör om.
4. Värm ytterligare ca 3 minuter. 5. Rör om och vänta några minuter innan du börjar äta.
Tänk på att effekten mellan olika mikrovågsugnar varierar och därmed även tillagningstiden. Soppan kan även värmas i kastrull under omrörning.

Näringsvärde

100 g 100 g 1 portion 350 g
Energi, kJ 220 220 780
Energi, kcal 50 50 190
Protein, g 3,8 3,8 13
Kolhydrater, g 4,0 4,0 14
Varav sockerarter, g 2,8 2,8 9,7
Fett, g 2,3 2,3 8,0
Varav mättat, g 0,9 0,9 3,2
Motsvarar som salt, g 0,8 0,8 2,9

Innehåll

Vatten, TORSK 13 %, GRÄDDE, morot, gul morot, lök, purjolök, ROTSELLERI, vitt vin, rapsolja, modifierad potatisstärkelse, salt, ättika, socker, kryddor, dill och naturlig arom (FISK ingår).