Mexicana

Tillagning

Tillagning i mikrovågsugn (750W):
- Värm pajen från fryst
- Tag pajen ur folieformen och lägg den på en tallrik.
- Värm den i ca 3,5 minuter.
- Låt den vila någon minut innan den serveras.
Tillagning i vanlig ugn:
- Värm ugnen till 200°C.
- Placera den frysta pajen på en plåt mitt i ugnen och värm ca 25 minuter eller tills pajen är genomvarm.
Tips: För att få ett sprödare pajskal rekommenderar vi att pajen värms i vanlig ugn.
Tänk på att effekten mellan olika ugnar/mikrovågsugnar kan variera och därmed även tillagningstiden.

Näringsvärde

100 g paj (210g)
Energi, kJ 837 1757
Energi, kcal 199 418
Protein, g 7,5 15,5
Kolhydrater, g 20 42
Varav sockerarter, g 2,5 5,5
Fett, g 10 21
Varav mättat, g 4,0 9,0
Motsvarar som salt, g 0,80 1,70

Innehåll

Filodeg: VETEMJÖL, vatten, rapsolja och salt. Fyllning: GRÄDDFIL, stekt nötfärs (nötkött, vatten, VETEMJÖL och salt), GREVEOST®, lök, tomat, majs, vatten, tomatpasta, stärkelse, socker, salt, kryddor (bl.a. vitlök, chilipeppar, och spiskummin).
Till en paj har använts 12,5% stekt nötfärs (vilket motsvarar 10% nötkött), 5% GREVEOST®.