Mexican rice bowl

Mexican Rice Bowl har en bädd av råris kokt med gurkmeja, som blandats med edamamebönor, minimajs, svarta kidneybönor och ost. Ovanpå vilar en chunky sås av röd paprika, kidneybönor, jalapeño och lök – kryddad med ingefära, spiskummin och vitlök. Den lakto-vegetariska härligheten toppas med en typisk mexikansk salsa av hackad tomat, rödlök, koriander, chili, feferoni och en squeeze lime. Smaklig spis!

Denna produkt är lakto-vegetarisk.

Tillagning

Tillagning i mikrovågsugn 800 W, från fryst:
1. Stick några hål i plastfolien.
2. Värm rätten i 6 minuter.
3. Tag bort plastfolien och rör om och vänta några minuter innan du börjar äta.
Tänk på att effekten mellan olika mikrovågsugnar varierar och därmed även tillagningstiden.

Näringsvärde

per 100 g en portion 380 g
Energi, kJ 450 1700
Energi, kcal 110 410
Protein, g 4,1 16
Kolhydrater, g 13 50
Varav sockerarter, g 2,3 8,7
Fett, g 3,5 13
Varav mättat, g 0,9 3,3
Motsvarar som salt, g 0,7 2,7

Innehåll

Kokt råris, röd paprika, röda och svarta kidneybönor, tomat, vatten, EDAMAMEBÖNOR (gröna SOJABÖNOR), minimajs, lök, rödlök, OST, olivolja, jalapeño, SOJASÅS (vatten, SOJA, majs, salt), korianderblad, grönsaksbuljong (havssalt, rismjöl, socker, lök, morot, pumpa, gurkmeja, libbsticka, vitlök, fänkål, champinjon, shiitake), gurkmeja, äppelcidervinäger, ingefära, potatisstärkelse, feferoni, chili, oregano, spiskummin, krossade kakaobönor, limekoncentrat, salt, vitlök och rökt paprikapulver.