Indisk Korma Grytbas

Tillagning

Tillagning (ca 4 portioner)
1. Stek strimlad kycklingfilé, ca 400 g, gyllenbrun i lite smör eller olja.
2. Tillsätt en burk Indisk Korma grytbas till den stekta kycklingen.
3. Låt sjuda på svag värme under omrörning, ca 3-5 minuter.
Servera med basmatris!

Näringsvärde

100 g 1 portion, 123 g
Energi, kJ 650 800
Energi, kcal 150 190
Protein, g 2,3 2,9
Kolhydrater, g 8,6 11
Varav sockerarter, g 3,9 4,8
Fett, g 12 14
Varav mättat, g 9 11
Motsvarar som salt, g 1,0 1,2

Innehåll

Kokosmjölk 50%, kikärter, lök, GRÄDDE, tomatpuré, kokosmjölkspulver, tomat, citronjuice, kokos, socker, ingefära, modifierad potatisstärkelse, vitlök, rapsolja, naturlig arom (bl.a. morot, persilja), MJÖLKPROTEIN, salt, lakrits, farinsocker och kryddor (bl. a koriander, spiskummin, chilipeppar, kanel, gurkmeja) och arom.