Coconut Bean Curry

Coconut Bean Curry har en bädd av bulgur som täckts av en långkokt och slätmixad vegansk gryta av kokosmjölk, vitkål, gul morot och tomat – kryddad med ingefära, vitlök, garam masala och lime. Hela härligheten toppas med vita och svarta kidneybönor, kikärtor, tomat, spenat och aprikos. Smaklig spis!

Tillagning

Tillagning i mikrovågsugn 800 W, från fryst:
1. Stick några hål i plastfolien.
2. Värm rätten i 6 minuter.
3. Tag bort plastfolien och rör om och vänta några minuter innan du börjar äta.
Tänk på att effekten mellan olika mikrovågsugnar varierar och därmed även tillagningstiden.

Näringsvärde

per 100 g en portion 380 g
Energi, kJ 450 1700
Energi, kcal 110 410
Protein, g 3,1 12
Kolhydrater, g 11 42
Varav sockerarter, g 1,9 7
Fett, g 5,1 19
Varav mättat, g 4,4 17
Motsvarar som salt, g 0,8 2,9

Innehåll

Kokt BULGUR (VETE), kokosmjölk, vatten, kikärtor, svarta och vita kidneybönor, spenat, tomat, vitkål, gul morot, tomatpuré, aprikoser, grönsaksbuljong (salt, lök, libbsticka, vitlök, peppar, purjolök, morotsextrakt), potatisstärkelse, salt, kryddor (bl. a. anis, nejlika, spiskummin, cayennepeppar, kanel, koriander, fänkål, kummin, bockhornsklöver, muskot, gurkmeja), paprikaextrakt, pepparextrakt, SOJASÅS (vatten, SOJA, majs, salt), ingefära, vitlök, pomerans och limekoncentrat.