Bolognese Grytbas

Tillagning

Ca. 4 portioner
* Stek köttfärs, ca 400 g, gyllenbrun i lite smör eller olja. Salta lätt.
* Tillsätt en burk Bolognese grytbas till den stekta köttfärsen.
* Låt sjuda på svag värme under omrörning, ca 3-5 minuter.
Servera med spaghetti!

Näringsvärde

100 g 1 portion, 123 g
Energi, kJ 270 340
Energi, kcal 70 80
Protein, g 1,9 2,2
Kolhydrater, g 7,9 9,9
Varav sockerarter, g 5,0 6,3
Fett, g 2,7 3,3
Varav mättat, g 1,5 1,8
Motsvarar som salt, g 1,5 1,9

Innehåll

Krossad tomat, tomatpuré, vatten, stekt lök (lök, rapsolja), GRÄDDE 5%, tomat, socker, PARMESANOST, rött vin, vitlök, salt, kryddor (bl.a. basilika, cayennepeppar), morot, purjolök, olivolja, modifierad potatisstärkelse, naturlig arom.